Cari...

Hubungan unik

Wanita Perangai Pelik Berkahwin Dengan Seekor Babi Q

Kongsi
kahwin dengan babi

Berkahwin dengan babi memang perkara jarang sekali berlaku. Entah apa yang membuatkan wanita ini terfikir untuk berkahwin. Wanita ini membuat kejutan dengan berkahwin dengan babi. Mana tak nya, perkara yang tidak pernah dilakukan orang sebelum ini. Perkara ini sangat unik dan jarang sekali berlaku. Apakah sebab wanita ini bertindak demikian?

Wujudnya perkara pelik ini merupakan satu tanda-tanda kiamat yang nyata. Segala perubahan hukum alam sudah songsang akibat megikuti jejak iblis. Seharusnya kita bertaubat dan menuju ke jalan yang lurus.

Seorang wanita yang dikenali sebagai Mary Cooper, 29, telah bertindak pelik apabila saya membuat babi hitam sebagai suami untuk membenarkan babi untuk tidur di atas katilnya. Babi telah dinamakan Dinky.

berkahwin dengan babi
beritamyon9.blogspot.com

Berkahwin Dengan Babi

Mary bekerja sebagai guru muzik di sekolah, kata dia jatuh cinta dengan babi hitam pada pandangan pertama, sebelum bertindak untuk mengahwininya.

“Saya membeli babi tahun lepas. Dinky babi adalah lucu dan menghiburkan,” katanya.

Mary Cooper, 29

Di samping babi hitam, Maria juga mempunyai 16 lain haiwan peliharaanya. Dinky adalah haiwan yang paling disayangi apa begitu bersedia untuk tidur dengan katil.

Sangat pelik kan kelakuan wanita ini? Walaupun cerita ini sangat menarik, tapi anda harus tahu bahawa, ianya memberitahu bahawa apabila kita memakan dagig babi, perangainya sama seperti babi. bla.bla.bla petikan dari beritamyon9.blogspot.com.

Baca juga  10 Jenis Wanita Yang Perlu Dijauhi Oleh Lelaki
Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *