Cari...

Kecantikkan

Telan 15 Balang Nutella Setiap Bulan Demi Miliki Punggung Terbesar

Kongsi

Memiliki punggung terbesar merupakan satu impian wanita ini. Bahkan beliau sudah telan 15 balang coklat Nutella setiap hari. Bagaimana ianya boleh berlaku? Disini mari kita lihat petikan dari laman cari.com.my.

Tidak ramai wanita memiliki bentuk tubuh semula jadi bak jam pasir (hourglass). Namun, kini terdapat pelbagai produk dan kaedah perubatan yang dapat membantu memantapkan punggung atau buah dada hingga mencapai standard diingini. 

Muncul pada rancangan TV realiti Amerika Ditambah, dia berkata: “Saya fikir lebih besar adalah lebih baik, saya tidak akan pernah menjadi langsing lagi.


“Saya telah memecahkan kerusi dengan punggung saya, saya telah merosakkan katil, saya telah memecahkan orang.
“Saya selalu berbeza dan di Sweden wanita berfikir langsing lebih cantik, tetapi saya fikir orang ramai perlu melihat ini adalah bagaimana wanita sebenar perlu melihat.”


Dia mendedahkan dia melawat gim itu lima tahun lalu selepas memutuskan untuk meningkatkan saiz bahagian belakangnya.

Natasha Crown

Punggung Terbesar

Berlainan pula dengan wanita ini. Dia bukan sahaja mahu kelihatan menggiurkan. Model dari Gothenburg, Sweden ini juga ingin mendapatkan pengiktirafan sebagai wanita yang mempunyai punggung terbesar di dunia! 

Punggung Terbesar
Foto: cari.com.my

Natasha Crown, sangat komited dengan matlamatnya dan bagi mencapai impian itu, dia mengamalkan memakan 15 balang Nutella yang bersamaan hampir 6 kilogram (kg) setiap bulan. 

Natasha yang sering memuat naik gambar dan video di akaun Instagram miliknya kini memiliki lebih 80 ribu pengikut. Bukan itu sahaja, model itu juga menyara hidup dengan menjual foto dan video punggungnya.    

Setakat ini, ukur lilit punggung Natasha sudah mencapai 70 inci iaitu hampir enam kaki. Bagaimanapun, Natasha yang kini memiliki berat tubuh 133 kg perlu menambah berat badannya supaya doktor boleh menampung lemak itu di punggungnya bagi menambah saiznya.

Baca juga  Lendir Siput Babi Digunakan Untuk Terapi Kulit Cantik
Foto: closeronline.co.uk / instagram

“Saya akan melakukan apa saja untuk memecahkan rekod punggung terbesar di dunia,” katanya kepada The Sun.

“Ia juga membuatkan saya berasa seksi dan sangat berkeyakinan,” ujarnya.

Natasha Crown

Tetapi dia tidak lama kemudian beralih ke pembedahan selepas menyedari bahawa dia telah mencapai potensi puncaknya.

Natasha berkata: “Selepas pembedahan pertama saya, saya sangat gembira. Enam bulan kemudian saya memberitahu dia melakukan kerja yang baik tetapi saya mahu mempunyai lebih banyak dan dia seperti ‘OK’.

“Kami merancang pembedahan kedua, saya tahu lebih banyak lemak yang saya ada, semakin besar saya akan jadi, jadi saya memutuskan untuk mendapat banyak berat badan.

“Saya suka makan, saya mendapat 20kg (3l 2lbs) dan kemudian saya melakukan pembedahan kedua.”

Menurut Natasha, dia gembira apabila merasakan punggungnya bergoyang ketika berjalan selain mengakui ia meningkatkan rasa ghairahnya.

Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *