Cari...

Entertainment Gaya Hidup

Pernah Pakai Baju Atau Seluar Terbalik? Fahami Maksudnya

Kongsi

Pernahkah anda memakai baju terbalik atau seluar terbalik semasa ingin keluar. Namun perasan dipertengahan jalan. Kadang-kadang kita tak perasan langsung sampai kerumah, baru menyedarinya. Memang terasa nak gelak sampai pecah perut walaupun tak pecah-pecah perut tu.

Menurut kata orang tua dulu-dulu, orang pakai baju terbalik ni, susah nak di santau atau dipukau orang. Tak tahu lah sejauh mana kesahihan nya, tapi ada kata-kata ini keluar dari mulut orang tua-tua.

pakai baju
Foto: mforum.cari.com.my

Ada juga yang mengatakan, jika anda terpakai baju terbalik ini petandanya akan datang rezeki yang tak di sangka-sangka. Katanya, murah rezeki anda pada hari itu. Ha, jangan pula anda suka-suka guna baju terbalik ni yer. Nak murah rezeki katanya, lari terus akidah kau nanti.

Cukuplah sekadar untuk informasi sahaja, ada yang pakai baju terbalik nanti, tegur-tegurlah sahabat anda itu. Jangan biarkan dia terus tak sedar pakai baju terbalik.

Lagi artikel berkaitan Hilangkan Kesan Minyak Pada Baju Dengan 5 Cara Ini

Dikata Seksi, Nabila Razali Kena Kecam

Penyanyi Nabila Razali ada memuat naik sekeping gambar menerusi akaun Instagram miliknya, beberapa hari lalu.

Foto tersebut memaparkan penyanyi berusia 26 tahun itu mengenakan baju warna putih yang kelihatan agak sedikit jarang seperti yang didakwa sesetengah netizen.

“Haa? Jerit kuat skit please Bella tak dengar laa..,” tulisnya.

Bagaimanapun, perkongsian penyanyi lagu Pematah Hati itu menerima kecaman dan kritikan daripada netizen.

“Makin lama makin seksi (tudung singkat, pakai baju nipis, inner sempit dan terang)pula kamu ni Bella…susah hati saya. Saya syg kamu..tapi kamu pula nda syg diri kamu.

“kalau boleh elakkan pakai baju mcm ni plis. Tahu ada inner kat dalam, tapi kami yang laki ni boleh nampak benda lain you should ada rasa malu untuk pakai baju yang mcmni,” tulis netizen diruangan komen gambar tersebut.

Untuk rekod, Nabila atau nama sebenarnya Nor Nabila Mohd Razali terlebih dulu merupakan antara bintang kelahiran program realiti nyanyian Akademi Fantasia 2013.

Baca juga  6 Manfaat Bersama Suami Isteri Apabila Mandi
Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *