Cari...

unik

Peranti Tercanggih Abad Ini Iaitu Samsung S20 Ultra

Kongsi

Peranti ini merupakan yang paling canggih buat masa sekarang kerana ia mempunyai 108 Megapixel kamera iaitu “High Resolution”. Giler lah kalau dapat Samsung ni memang hebat lah orang itu! Galaxy S20 Ultra mempunyai 2 warna sahaja iaitu hitam dan kelabu (kalau dimata lelaki) atau hitam cosmic dan kelabu cosmic (dimata perempuan) hew..hew..hew~

Dengan saiz screen nya 6.9 iaitu 360 ° memonopoly semua peranti yang sedia ada. Dengan kekemasan yang menarik dan design nya mudah dibawa, ia merupakan peranti yang paling unggul di masa depan.

Dengan space zoom nya, 100 kali ganda boleh zoom in, pergh! Mana tak hebat nya??? 100 kali ganda zoom nak macam microscope pulak dah min tengok. Memang power lah samsung ni. Dengan resolution kamera 8K, memang HD lah guys. Geram tengok peranti ini dengan kejituan yang tinggi.

Peranti Samsung Galaxy S20 Ultra (Instinct)

Cuba anda bayangkan, anda buat video Youtube dengan peranti canggih ini. Sememang nya gempak guys! Di tambah dengan pencahayaan yang baik, sudut camera anda, anda sudah boleh menjadi artis dalam masa 1 hari sahaja!

Bukan itu sahaja guys, bateri dia pulak power sangat-sangat sehingga mencapai 5000mAh Battery! Kau hader!

Dan peranti samsung ini boleh tampung 5G yang bakal muncul tak lama lagi. Nak tahu storage dia berapa guys?

128GB Internal sahaja, boleh masuk 1 Tera lagi micro SD. Kalau lah dapat satu peranti ni pun dah cukup lah guys. Kalau di tambah dengan accessories ni, memang power lah.

Foto: https://www.samsung.com/

Kalau lah dapat satu ini untuk admin. Memang admin akan review dalam youtube.

Dengan peranti mudah alih yang canggih ni mampu membuatkan anda menjadi Super Saiya Ultra Instinct!!!

Baca juga  Lupakan 5G, Samsung Sedang Dalam Usaha Membangunkan 6G
Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *