Cari...

Entertainment

Maybank MAE Membuka Satu Peluang Kepada Orang Ramai Untuk Menjana Duit

Kongsi

Telah tular satu aplikasi yang dilancarkan oleh Maybank baru-baru ini dan membuatkan ramai yang tertanya-tanya mengapa ramai yang menyebarkan aplikasi Maybank MAE ini. Sebenarnya, Maybank MAE telah pun melancarkan aplikasi e-wallet iaitu wang secara digital untuk membeli atau membuat pembayaran mudah alih.

Untuk menyebarkanpenggunaan aplikasi MAybank MAE ini kepada orang ramai, mereka membuat satu program referal supaya sesiapa yang dapat menjemput kawan-kawan atau saudara mara untuk menyertai program e-wallet akan memperolehi wang saguhati bagi setiap satu pendaftaran.

Setiap pendaftaran akan diberi satu peluang dimana sesiapa yang dapat satu referal Maybank MAE akan bermain satu game yang mampu menjana duit. Semakin ramai orang dibawa untuk didaftar, semakin banyak peluang untuk bermain game.

Mari kita lihat, bagaimana untuk mendaftar MAybank MAE ini:

  • Pengguna perlu muat turun aplikasi Maybank MAE terlebih dahulu. Jika sudah ada aplikasi Maybank yang lama, anda perlu kemaskini dahulu aplikasi Maybank yang sedia ada.
  • Setelah kemaskini, sila log ke dalam aplikasi, tekan pada “Say Hello to MAE”. Daftar MAE, letak email, negeri dan masukkan invitation code : aba09055.Tekan confirm.
  • Aplikasi akan menyuruh anda topup Maybank MAE tersebut. Tapi, anda boleh skip bahagian itu. Caranya,log out dan log masuk balik.
  • Cara untuk bermain, tekan pada logo MONEY MAE-HEM itu. Kemudian tekan semua duit syiling emas yang jatuh sebanyak yang mungkin, tetapi jangan terkena logo bom. Dengan menekan pada DIAMOND, anda akan dapat masa lebihan 5 saat atau 2 kali ganda mata ganjaran.

Setiap permainan yang anda menang akan dibayar masuk kedalam e-wallet. Anda boleh menebus wang dengan memindahkan duit e-wallet ke dalam akaun semasa anda. Selamat mencuba!

Baca juga  Big Barbie Queen Menangi Pertandingan Ratu Cantik

Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *