Cari...

Info Menarik Niaga

“Bee Token Mining” secara percuma dalam fasa 1 (beta) untuk 1 juta yang terawal. Jangan lepaskan peluang!

Kongsi

Bee token adalah sejenis matawang crpto coin. Anda boleh baca “white paper” supaya anda tahu tentang crpto ini. Anda juga boleh mining token ini dengan platform “cloud mining” secara percuma untuk 1 juta pengguna yang terawal. Download at https://bee.games/download.html (guna invitation code: adenan88)


Here is my referral link for BEE Network. Get 1 free BEE when you join BEE: adenan88. Download at https://bee.games/download.html

White Paper Bee Coin

Beenest adalah rangkaian perkongsian rumah terdesentralisasi pertama yang dibina di atas sekumpulan Bee Protocols yang menghubungkan tuan rumah dengan tetamu tanpa mengambil komisen. Protokol Beest dan Bee dikuasakan oleh token utiliti ERC-20 yang disebut token BEE.

Protokol Bee adalah protokol Ethereum terbuka yang dapat menggerakkan dApps ekonomi perkongsian masa depan yang lain.

Protokol ini menyediakan rangkaian sistem Beest dengan tiga sistem penting:

1. Sistem pembayaran selamat yang membolehkan dua entiti P2P yang disahkan untuk menghantar dan menerima wang yang disimpan di Bee Tokens sehingga selepas pertukaran perkhidmatan yang berjaya antara kedua-dua entiti tersebut.

2. Sistem arbitrase terdesentralisasi yang menyelesaikan pertikaian pengguna, memberikan insentif positif untuk mengembangkan rangkaian penimbang tara asli dan insentif negatif untuk mencegah penipu.

3. Sistem reputasi yang menghubungkan identiti yang sah, yang diperoleh dengan protokol cap jari digital yang dipercayai pada blockchain Ethereum, dengan penilaian ditentukan oleh tinjauan telus, tidak berubah dan pertukaran skor antara entiti P2P (seperti tetamu dan tuan rumah).

Buku putih ini dijelaskan di platform Beenest dan Bee Protocols. Kami berhasrat untuk menawarkan ketelusan dalam metrik token kami dan peta pembangunan dan pengembangan yang akan datang.

Kami akan membincangkan bagaimana Beenest mencipta dan mengekalkan nilai untuk tuan rumah, tetamu, penimbang tara, dan pemaju dalam organisasi autonomi yang terdesentralisasi dan bagaimana model terdesentralisasi kami menawarkan kelebihan yang berbeza daripada model perkongsian rumah terpusat yang dominan.

Baca juga  Cara Terbaik Atasi Rambut Beruban Di Usia Muda

Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *