Cari...

Kecantikkan Psikologi

5 Bahagian Wanita Yang Jadi Tarikan Ramai Lelaki

Kongsi

Bahagian wanita yang sangat menjadi tarikan hampir kesemua lelaki disini ada 5 bahagian yang mampu membuatkan lelaki naik syahwat apabila melihatnya. Hal ini kerana sudah menjadi lumrah lelaki dijadikan untuk tertarik kepada wanita terutama sekali beberapa bahagian penting wanita.

Dengan maklumat ini, wanita di luar sana bolehlah memantapkan lagi bahagian-bahagian ini untuk menjadi pendaya tarik dan mampu menonjol di antara wanita-wanita lain. Mari kita lihat bahagian penting yang menjadi tarikan lelaki.

Bahagian Wanita Yang Jadi Tarikan

1. Wajah Yang Bersih Dan Comel

Bahagian Wanita
Foto: lampung.tribunnews.com

Merujuk dengan penampilan wajah wanita, kebanyakan lelaki yang “masih teruna” sangat mementingkan paras rupa sebelum melihat ke bahagian lain wanita. Wajah memainkan peranan penting dalam penampilan utama mereka. Oleh sebab itu, wanita perlu menjaga kebersihan wajah agar tidak berjerawat, mementingkan kehalusan kulit wajah, dan kecerahan kulit wajah.

2. Buah Dada Besar

Bahagian Wanita
Foto: Bukanaku

Memang tidak dapat dinafikan bahagian yang paling diminati oleh semua lelaki. Kebanyakan lelaki yang meminati bahagian ini merupakan lelaki yang belum pernah bersetubuh. Mereka lebih tertarik untuk menyentuh bahagian ini daripada alat sulit wanita. Mereka gemar melihat buah dada yang bersih dan agak besar tetapi tidak terlalu besar. Cukup-cukup padat, kenyal dan menghairahkan.

3. Bentuk Badan Yang Ramping Dan Berisi

Bahagian Wanita
Foto: google

Bentuk badan yang ramping adalah aset penting dan utama untuk menjadi tarikan lelaki. Lelaki suka wanita yang ramping kerana bagi mereka bentuk badan tersebut sangat sempurna. Namun ia bukanlah penentu sebenar tarikan lelaki, kerana ada sebahagian lelaki suka wanita badan yang berisi. Bagi mereka, wanita berbadan berisi sangat sedap untuk dipeluk berbanding wanita yang kurus.

4. Punggung Yang Tonggek

Bahagian Wanita
Foto: Aliff Channel

Memiliki punggung yang agak tonggek menjadi idaman lelaki terutamanya lelaki yang sudah berkahwin. Hal ini kerana pengalaman mereka bersama isteri membuatkan mereka lebih tertarik dengan bentuk punggung. Hati-hati bagi wanita yang mempunyai punggung yang besar, kemungkinan anda menjadi sasaran mata suami orang.

Baca juga  Cara Untuk Mengatasi Dagu Berlapis Dengan Berkesan

5. Mata Yang Menggoda

Bahagian Wanita

Wanita yang memiliki mata yang menggoda boleh membuatkan ramai lelaki cair. Sekali pandang, memang akan jatuh ke hati. Mata yang mengancam dan cantik kebanyakan di gemari oleh wanita Jepun dan Korea. Mereka sanggup berhabis duit untuk mengubah bentuk mata mereka supaya nampak bulat dan seksi.

Tahukah anda Wanita Yang Paling Comel Dan Menawan Adalah Wanita Malaysia?

Tag:

Tinggalkan komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *